Gratis prognose og tiltaksrapport

kurs

Spør oss om SEO!

Lurer du på noe som har med SEO å gjøre? Spør AI Ugla, så får du svar på det meste. Skriv spørsmålet ditt i det hvite feltet under.
Your company name

Customer care

Bestill en gratis prognoserapport for din webside! Vi setter så opp et videomøte hvor du får vite hvor mange topp 10 rangeringer deres webside har i dag, hvor mange flere klikk og salg din bedrift kan oppnå med Aktiv SEO, til en tredjedel av prisen sammenlignet med Google Ads – og du får en eksakt oppskrift på hva som må til for å realisere dette.

bestill-prognose-rapport
bestill-prognose-rapport

Bestill en gratis prognoserapport for din webside

Bestill rapporten her

Klatre leverer ukentlig mellom 5 og 10 slike rapporter til selskaper og byråer. De vi møter er overrasket over hvor dyp innsikt vi kan levere, spesifikt for deres bedrift og marked.

Alt vi trenger for å komme igang er at du sender oss en e-post som forteller hvilket domenenavn du ønsker en rapport for, så arrangerer vi et uforpliktende videomøte hvor vi går gjennom prognoserapporten og aktuelle tiltak uavhengig om du allerede har en leverandør av digital markedsføring.

Analysen er basert på åpen data fra ulike kilder som presenteres i et enkelt grensesnitt. Analysen blir sendt deg etter presentasjonsmøtet.

 

rino-klatredigital-rund
strek2
Rino Larsen har jobbet med design og utvikling av websider og digital markedsføring siden 1998. Han har inngående erfaring som leder, styremedlem og styreleder i digital- og reklamebyråer. Larsen har spesialisert seg på å optimalisere markedsbudsjetter uansett bransje. Hans lidenskap ligger i å anvende teknologi og innsikt for å maksimere lønnsomhet. Rinos engasjement reflekteres i hans egne ord: "Jeg brenner for å bruke teknologi og innsikt for å maksimalisere lønnsomhet".
 
Rino Larsen, daglig leder og partner i Klatre Digital AS  |  Linkedin >
strek2

Relaterte artikler

strek2
klatre-med-ill-4

Aktiv SEO – bli førstevalget i søkemotorene

Les mer >>
telefon-magnet-4-3-bakgrunn

Digital strategi og rådgivning

Les mer >>
google-ads

Google Ads

Les mer >>

Ta kontakt med oss

Ta gjerne kontakt med oss for en uforpliktende prat og om hvordan vi kan hjelpe deg med autoritære artikler og on-site SEO rådgivning.