Bedre innsikt i alle digitale kanaler

Med Klatre Digital får du den innsikten du trenger for å sikre at du får mest mulig ut av markedsføringen din.

Klatre Digital bruker analytics og ulike API-er for å gi deg et komplett bilde basert på digital innsikt. Vi kombinerer informasjon fra flere markedskanaler og gjør det mulig å se hvordan de forskjellige kanalene fungerer i forhold til hverandre. 
 

Vi kan vise deg hvilke markedskanaler som gir best effekt, blant annet ved å se på hvilke kanaler som leverer:

  • Best performance marketing 
  • Flest henvendelser
  • Størst verdi


Vi kan også analysere dataene og legge frem en strategi for hvilke markedskanaler som gir best resultater, og hvordan du kan justere markedsføringen din for å maksimere resultatene. 

Ta kontakt med oss for en uforpliktende samtale og hvor vi kan vise konkrete eksempler og utseende på hvordan slike innsiktsrapporter kan se ut for ditt firma.

rino-klatredigital-rund
strek2
Rino Larsen har jobbet med design og utvikling av websider og digital markedsføring siden 1998. Han har inngående erfaring som leder, styremedlem og styreleder i digital- og reklamebyråer. Larsen har spesialisert seg på å optimalisere markedsbudsjetter uansett bransje. Hans lidenskap ligger i å anvende teknologi og innsikt for å maksimere lønnsomhet. Rinos engasjement reflekteres i hans egne ord: "Jeg brenner for å bruke teknologi og innsikt for å maksimalisere lønnsomhet".
 
Rino Larsen, daglig leder og partner i Klatre Digital AS  |  Linkedin >
strek2

Relaterte artikler

strek2
klatre-med-ill-4

Aktiv SEO – bli førstevalget i søkemotorene

Les mer >>
telefon-magnet-4-3-bakgrunn

Digital strategi og rådgivning

Les mer >>
webinar-4-3

Gratis prognose

Les mer >>

Ta kontakt med oss

Ta gjerne kontakt med oss for en uforpliktende prat og om hvordan vi kan hjelpe deg med autoritære artikler og on-site SEO rådgivning.