SEO kurs for ansatte i bedrifter

(In-house SEO)

Klatre Digital tilbyr kurs til bedrifter som jobber med SEO in-house og viser deg verktøyene du trenger for å lykkes. Kurset er designet for å gi deg den nyeste SEO-teknologien, trendene og strategiene som er nødvendige for å øke dine nettstedsrangeringer og hjelpe deg med å oppnå suksess.

Kursets mål er å bygge opp og implementere en strategi for å øke nettstedsrangeringen. Vi vil starte med å analysere hvordan søkemotorer indekserer innholdet ditt. Deretter vil vi lære deg å optimalisere nettstedet ditt for å øke din synlighet for søkemotorer. Vi vil også diskutere hvordan du kan få mest mulig ut av SEO-tekstforfatterarbeid.

Kurset vil også lære deg hvordan du skaper målrettede SEO-kampanjer for å øke trafikken til nettstedet ditt og konvertere den til kunder. Du vil også lære å spore og analysere resultatene av SEO-kampanjen din og hvordan du bruker disse resultatene til å forbedre tiltaket.

Ved å ta Klatre Digital's kurs innenfor SEO kan bedrifter som jobber med SEO in-house få de kunnskapene og ferdighetene som trengs for å lykkes i det digitale markedet.

 

bestill-kurs
bestill-kurs

Meld deg på vårt kurs

Bestill kurs

Relaterte artikler

strek2
klatre-med-ill-4

Aktiv SEO – bli førstevalget i søkemotorene

Les mer >>
telefon-magnet-4-3-bakgrunn

Digital strategi og rådgivning

Les mer >>
webinar-4-3

Gratis prognose

Les mer >>

Ta kontakt med oss

Ta gjerne kontakt med oss for en uforpliktende prat og om hvordan vi kan hjelpe deg med autoritære artikler og on-site SEO rådgivning.