Klatre vekstprogram sikrer lønnsomhet

For å sikre din ROI så raskt som mulig, har Klatre utviklet et effektivt vekstprogram. Det gir økonomisk trygghet og forutsigbarhet basert på innsikten fra et stort antall kunder som har valgt samme strategi.

Grunnen til at vi har utviklet programmet er at Google trenger noe tid til indeksering, noe vekstprogrammet tar høyde for. Det gir deg trygghet for at dere får den økonomiske veksten vi kalkulerer og i et tempo som gir god ROI på veien mot toppen.

rino-klatredigital-rund

Vekstprogrammet er delt inn i tre faser med tett rapportering og rådgiving. Mellom hver fase har vi en evaluering slik at vi sikrer deres økonomiske lønnsomhet før vi går til neste fase.

All Inclusive – aldri overraskende kostnader

Hele vår filosofi er basert på å skape økonomisk vekst og lønnsomhet for kundene våre. Vi setter opp målinger slik at vi ser hvor de som blir kunder starter kjøpsreisen – og hva de gjør underveis mot en konvertering, bestilling eller et kjøp. Vi lager også et dashboard til hver enkelt kunde slik at man selv kan følge med på utvikling og lønnsomhet fra hver markedskanal. I tillegg overvåker vi teknisk kvalitet og hvordan Google indekserer nettsiden.
 
Alle råd og titak er basert på innsikt og er målbart, forutsigbart og transparent. Det gjelder også økonomi. Derfor har vi utviklet en månedlig pris som dekke alt uansett variasjon i timebruk hver måned. Det betyr at kundene våre aldri får uforutsigbare kostnader. Når vi sier All Incusive så mener vi det – aldri overraskende kostnader.
 

Garanti – lønnsomhet eller pengene tilbake

Klatre er spesialisert innen SEO og jobber tett med alt fra små og mellomstore selskaper til mange av Norges største kjeder og merkevarer – noe vi har gjort over tid. Erfaringen har vist oss at vi klarer å skape bedre lønnsomhet enn Google Ads og sosiale medier og andre kanaler. Les mer om garanti
 
Ta kontakt med oss for en lønnsomhetsprognose – uavhengig om du jobber med andre byråer i dag.

rino-klatredigital-rund
strek2
Rino Larsen har jobbet med design og utvikling av websider og digital markedsføring siden 1998. Han har inngående erfaring som leder, styremedlem og styreleder i digital- og reklamebyråer. Larsen har spesialisert seg på å optimalisere markedsbudsjetter uansett bransje. Hans lidenskap ligger i å anvende teknologi og innsikt for å maksimere lønnsomhet. Rinos engasjement reflekteres i hans egne ord: "Jeg brenner for å bruke teknologi og innsikt for å maksimalisere lønnsomhet".
 
Rino Larsen, daglig leder og partner i Klatre Digital AS  |  Linkedin >
strek2

Relaterte artikler

strek2
klatre-med-ill-4

Aktiv SEO – bli førstevalget i søkemotorene

Les mer >>
telefon-magnet-4-3-bakgrunn

Digital strategi og rådgivning

Les mer >>
webinar-4-3

Gratis prognose

Les mer >>

Ta kontakt med oss

Ta gjerne kontakt med oss for en uforpliktende prat og om hvordan vi kan hjelpe deg med autoritære artikler og on-site SEO rådgivning.