Bedre rådgivning innen digital markedsføring

kurs

Har du spørsmål om SEO, spør AI ugla!

Your company name

Customer care

kurs

Har du spørsmål om SEO, spør AI ugla!

Your company name

Customer care

Med vår datadrevne strategi, kan vi hjelpe deg å få oversikt over hvilke kanaler som fungerer best og hvor du bør fokusere oppmerksomheten din. Vi tilbyr også omfattende konsultasjonstjenester, slik at du kan få hjelp til å optimalisere markedsføringsstrategien din. 

Vi hjelper deg å få bedre rådgivning på tvers av alle markedskanaler for å få maksimal effektivitet.

Et viktig ledd i dette arbeidet er å se på hvordan salgsprosent eller antall henvendelser kan økes ved å gjøre forbedringer på hjemmesiden eller gi støtte underveis i kundenes kjøpsreise.

Ta kontakt med oss for en uforpliktende prat som vi kan ha på skjermmøte (Zoom eller Google Meet).

Våre verktøy og metodikk identifiserer raskt hvor ditt største vekstpotensiale ligger. Konkret og tallfestet basert på innsikt i din bransje. Vi jobber månedlig med ca 50 kunder, noe som gir oss et godt grunnlag for å gi treffsikre råd.

rune_larsen_2024
strek2

Rune Johan Larsen har jobbet med SEO og digital markedsføring siden 1996. Han har utmerket seg med sitt arbeid, noe som har ledet til anerkjennelse fra Bedriftsforbundet som en av landets mest innsiktsfulle digitale markedsførere. Han har også delt av sin ekspertise som fast spalteskribent for Økonomisk Rapport tidlig på 2000-tallet. I det moderne digitale landskapet er Rune en verdifull ressurs, og jobber tett med flere av Norges største merkevarer og kjeder for å optimalisere deres tilstedeværelse online. I 2023 oppnådde Rune å bli rangert blant topp 5 % av SEO-eksperter på LinkedIn – 
testen er tatt av over 2,6 millioner SEO-profesjonelle globalt. 

Rune Larsen, SEO-ekspert og partner i Klatre Digital AS  |  Linkedin >
strek2

Relaterte artikler

strek2
klatre-med-ill-4

Aktiv SEO – bli førstevalget i søkemotorene

Les mer >>
telefon-magnet-4-3-bakgrunn

Digital strategi og rådgivning

Les mer >>
webinar-4-3

Gratis prognose

Les mer >>

Ta kontakt med oss

Ta gjerne kontakt med oss for en uforpliktende prat og om hvordan vi kan hjelpe deg med autoritære artikler og on-site SEO rådgivning.