Aktiv SEO

Bli førstevalget i søkemotorene

God synlighet i søkemotorene gir konkurransefordeler som overgår lønnsomheten til enhver annen digital markedskanal. SEO (søkemotoroptimalisering) spiller derfor en sentral rolle i å tiltrekke seg kvalifisert trafikk. Men SEO er ikke noe du bare kan sette opp en gang og så glemme.

SEO er en kontinuerlig prosess som krever dedikasjon overvåkning og tilpasning. Aktiv SEO som praktiseres av Klatre tar sikrer at kundenes nettsteder forblir konkurransedyktige og på toppen av søkeresultatene.
 

SEO handler ikke bare om rangeringer, men om økt lønnsomhet

Aktiv SEO starter med å etablere et SEO-fundament som starter med en workshop hvor vi kartlegger hvilke søkeord som vil øke omsetningen for bedriften via topprangeringer. Fokus handler om å bli førstevalget på søkebegrep som er relatert til kjøp av eller informasjon om hva bedriften tilbyr og søkevolumets omfang for disse søkebegrepene.

 

Aktiv SEO kan deles inn i 3 milepæler:

 

1. Daglig benchmark og innholdsanalyse

Klatre har over flere år utviklet et avansert egenutviklet verktøy som hver dag analyserer alle konkurrenter blant topp 10 rangeringene i Google. Verktøyet er basert på åpen data, AI og en algoritme som hver dag skanner din nettside og de 10 viktigste konkurrentene. Resultatene presenteres i et dashbord som har som mål å sikre dine verdifulle investeringer i synlighet.

Dersom noen av dine konkurrenter har gjort noe på sin nettside som kan true dine lønnsomme rangeringer vet vi det dagen etter.

Dersom det dukker opp nye aktører blant topp 5 rangeringer, får vi også vite dette dagen etter. Hver eneste dag har våre kunder en oppdatert benchmark og innholdsanalyse for sine viktigste søkeord. Dette er viktig kunnskap en webmaster ikke har ellers og også grunnen til at vi har stabile topprangeringer på noen av de mest konkurransutsatte søkeordene i flere år.

 

2. Ukentlig posting av off-site artikler

Google skriver i sin guideline at de vektlegger Trust ved å blant annet se på hva andre skriver om deg fra artikler og nyhetskilder på utsiden av selve bedriftens webområde (off-site SEO). Hver uke postes artikler til kilder som har høy tillit (Trust Flow Score) hos Google.

Ved bygging av Trust flow har vi enkelte ganger opplevd at landingssider med svært lite innhold har inntatt topprangeringer.

Alle våre kunder (uten unntak) opplever vekst i antall søkebegrep som er betydelige og som naturligvis øker organisk trafikk som gir flere salg og henvendelser.
 

3. Månedlig status og justerte tiltaksplaner

"Show me the money" er for de fleste bedrifter hovedbetydningen av å investere i Aktiv SEO. Hver måned går vi gjennom tallenes tale som omfatter trafikk og kost per kunde / henvendelse fordelt på ulike markedskanaler som Google Ads, SoMe, organisk søk (SEO) og hvilken påvirkning dette har med økning av direktetrafikk.
  • Her drøftes også punkter som:
  • Er anbefalingene fra innholdsanalysen implementert?
  • Hvem skal få ansvaret for neste tiltak?
  • Kan salgsprosent (konverteringsprosent) for landingssidene forbedres?
  • Hva kan gjøres videre?
  • Kampanjer?
  • Gjør konkurrentene noe som påvirker ditt salg?
bestill-prognose-rapport
bestill-prognose-rapport

Bestill en gratis prognoserapport for din webside

Bestill rapporten her

En forutsetning for at vi kan tilby bedriftene Aktiv SEO er at det må være lønnsomt for bedriften

Vi er her for å hjelpe deg med å realisere ditt potensiale og plassere deg i søkelyset for dine kunder. Vi er stolte av å kunne tilby våre kunder en helhetlig tilnærming til SEO som ikke bare gir umiddelbare resultater, men som også sikrer vedvarende suksess på lang sikt.

rino-klatredigital-rund

Hvis du ønsker å oppnå økt synlighet, høyere rangering i søkemotorer og vedvarende suksess, er Aktiv SEO løsningen for deg. Spør om å få tilsendt gratis SEO-prognose for nettstedet ditt i dag.

Rino Larsen, daglig leder i Klatre Digital

Med Aktiv SEO tar vi hånd om alle aspekter av din nettsides synlighet. Vi sørger for grundig søkeordsanalyse, optimalisering av innhold og tekniske aspekter av nettstedet ditt, samt proaktiv overvåking av konkurrentenes aktiviteter. Våre ukentlige redaksjonelle artikkelpublisering bidrar til økt autoritet og tillit til ditt nettsted, noe som er avgjørende for å oppnå stabile høye rangeringer i søkemotorer.

Vårt erfarne team av SEO-spesialister er dedikerte til å holde seg oppdatert på de nyeste trender og beste praksis innen SEO. Vi følger nøye med på endringer i søkemotoralgoritmer, brukeranalyser og søkeresultater, og justerer kontinuerlig våre tilnærminger for å sikre at våre kunder alltid har et konkurransefortrinn.

Vi forstår viktigheten av å skape en positiv brukeropplevelse for dine besøkende. Aktiv SEO handler ikke bare om å tiltrekke trafikk, men også om å engasjere besøkende og konvertere dem til fornøyde kunder. Vi sørger for at innholdet ditt er relevant, informativt og engasjerende, og at nettstedet ditt er responsivt og brukervennlig på alle enheter.

Våre kunder har sett utrolige resultater med vår Aktiv SEO-metode. Økt synlighet i Google har ført til økt trafikk til deres nettsteder, noe som igjen har resultert i betydelig økning i salg og inntekter.

Vi inviterer deg til å ta skrittet mot suksess med Aktiv SEO fra Klatre Digital AS.  Få tilsendt en gratis SEO-prognose for ditt nettsted for å få innsikt i ditt nåværende SEO-nivå, og potensialet for forbedring med vår metodiske tilnærming.

Vi er dedikerte til å hjelpe deg med å nå dine digitale mål og sette din bedrift i søkelyset for dine kunder. Med Aktiv SEO vil du oppnå vedvarende suksess og konkurransefortrinn i den stadig skiftende digitale verdenen. Ta kontakt med oss i dag, og la oss sammen ta din virksomhet til nye høyder med Aktiv SEO fra Klatre!

 

rune_larsen_2024
strek2

Rune Johan Larsen har jobbet med SEO og digital markedsføring siden 1996. Han har utmerket seg med sitt arbeid, noe som har ledet til anerkjennelse fra Bedriftsforbundet som en av landets mest innsiktsfulle digitale markedsførere. Han har også delt av sin ekspertise som fast spalteskribent for Økonomisk Rapport tidlig på 2000-tallet. I det moderne digitale landskapet er Rune en verdifull ressurs, og jobber tett med flere av Norges største merkevarer og kjeder for å optimalisere deres tilstedeværelse online. I 2023 oppnådde Rune å bli rangert blant topp 5 % av SEO-eksperter på LinkedIn – 
testen er tatt av over 2,6 millioner SEO-profesjonelle globalt. 

Rune Larsen, SEO-ekspert og partner i Klatre Digital AS  |  Linkedin >
strek2

Relaterte artikler

strek2
google-klatrer-4-3-bakgrunn

Aktiv SEO

Les mer >>
telefon-magnet-4-3-bakgrunn

Digital strategi og rådgivning

Les mer >>
google-ads

Google Ads

Les mer >>

Ta kontakt med oss

Ta gjerne kontakt med oss for en uforpliktende prat og om hvordan vi kan hjelpe deg med autoritære artikler og on-site SEO rådgivning.