Garantert lønnsomhet

Benytter du Aktiv SEO fra Klatre får du garantert lønnsomhet eller pengene tilbake. Ja, du leste riktig. Dersom Aktiv SEO ikke leverer bedre resultater etter 12 måneder sammenlignet med hva dine Google tekstannonser leverer, vil du få tilbud om pengene tilbake eller gratis forlenging inntil målet er nådd. Klatre tar dermed all risiko og gir deg full trygghet.

Klatre Digital består av noen av norges mest erfarene personer med erfaring i synlighet siden Googles oppstart. Klatre har raskt opparbeidet seg et rykte som et pålitelig og kostnadseffektivt digitalt markedsføringsbyrå. Vi er et dedikert team som jobber hardt for å hjelpe klienter med å oppnå konverteringsmålene deres. Klatre leverer i dag tjenester til mange av landets største kjeder og kjente merkenavn.

Vår unike kombinasjon av strategisk kunnskap, analytisk forståelse og teknisk kompetanse gjør at vi kan tilby en komplett løsning for å forbedre rangeringene i søk og øke konverteringene dine. Vi analyserer hvordan brukerne bruker nettstedet ditt, identifisere problemområder og gir rådgivning på konstruktive endringer som gir vekst og langt høyere lønnsomhet per investerte krone i forhold til alle andre markedskanaler.
 

Aktiv SEO gir opp mot fire ganger høyere lønnsomhet sammenlignet med Google Ads

I gjennomsnitt opplever våre kunder at for hver krone man investerer i Google Ads omsetter man for ca 5 kroner.

For hver krone investert i Aktiv SEO omsetter man for mellom 15–20 kroner. Dette er mellom tre og fire ganger høyere lønnsomhet og ROI sammenlignet med Google Ads.

Dette skjer for alle våre kunder over tid og derfor kan vi tilby en slik garantiordning som vi skreddersyr til ditt selskap. Vi er trolig blant de første i Norge med en slik garanti.

Ta kontakt med oss for en prat om Aktiv SEO eller bestill en gratis prognoserapport for din webside.

rino-klatredigital-rund

Ta kontakt med oss i dag og oppdag hvordan vi kan hjelpe deg med å forbedre rangeringene og konverteringsraten din.

Relaterte artikler

strek2
klatre-med-ill-4

Aktiv SEO – bli førstevalget i søkemotorene

Les mer >>
telefon-magnet-4-3-bakgrunn

Digital strategi og rådgivning

Les mer >>
webinar-4-3

Gratis prognose

Les mer >>

Ta kontakt med oss

Ta gjerne kontakt med oss for en uforpliktende prat og om hvordan vi kan hjelpe deg med autoritære artikler og on-site SEO rådgivning.